Въпрос за избор на PC
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Въпрос за избор на PC
Здравейте понеже тук има доста момчета , който разбират от PC-та се надявам да ме посъветвате в избора на нов компютър.Значи харесах си ето този http://www.technopolis.bg/b2c/details/5 ... IRE-TC-603 какво ще кажете , заслужава ли си парите , ще направя ли грешка ако го взема много ще съм ви благодарен ако ме посъветвате.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за избор на PC

Ето едно предложение от Nikem.net (Ако искаш могат да ти сглобят компютъра)
ASUS H81M-E /1150
4GB DDR3 1600 GEIL /BULK
1TB SEAGATE 6G/7200/64M SATA
SAPPHIRE R7 250X 1G GD5
G3220 3GHZ/3M/BOX/1150
SHENHA ATX TOWER SH-999
PSU FORTRON FSP400-60GHN 85+
Обща стойност - 639.44 лв. с ДДС
Доста по-добра конфигурация от тази която искаш да купуваш и по-евтина.

- Respected
Гледай ся.Грешките къде са:
1 - Не са уточнили много важни детайли относто повечето компоненти...
2 - Тоя комп като има 2 години гаранция, не можеш да го отваряш(почистваш), на кво ще заприлича?Кочина...
3 - Голяма надценка(http://nikem-bg.net/cart/49608p1r49640p ... 3p1rf.html)Това е приблизително същата конфигурация, която ще получиш от техношит(даже малко по-добра), но цената е със 100лв по-ниска?!?
При това в никем има опция за безсплатно сглобяване.Решението и парите са твой все пак
1 - Не са уточнили много важни детайли относто повечето компоненти...
2 - Тоя комп като има 2 години гаранция, не можеш да го отваряш(почистваш), на кво ще заприлича?Кочина...
3 - Голяма надценка(http://nikem-bg.net/cart/49608p1r49640p ... 3p1rf.html)Това е приблизително същата конфигурация, която ще получиш от техношит(даже малко по-добра), но цената е със 100лв по-ниска?!?
При това в никем има опция за безсплатно сглобяване.Решението и парите са твой все пак

Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Обратна връзка:
Благодаря много за съветите. Много сериозно ме разубедихте , аз исках да си го купя от лицензирана верига магазини , защото ще отида и ще си го взема на място имам си и гаранция. Но пък ако си ги поръчам и ги сглобявам ще спестя към 100 лева . Честно казано съм леко недоверчив ако си ги поръчам така без да съм ги погледнал и ми ги пратят и ако нещо се развали после трябва да се връщат , телефонни разговори пак и става дълга и широка. Вие до сега пазарували ли сте от тази фирма ??
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Nikem-bg това е един от най - добрите сайтове за компютърен хардуер . Имат добри цени и отличен екип. Както казаха по - горе предлагат безплатно сглобяване и разбира се всеки 1 компонент си има гаранция. Можеш да си отваряш кутията когато си поискаш и да си чистиш прахоляка. Докато при тия готови конфигураций отвориш ли веднъж кутията гаранцията ти приключва .. сам си прави извода кое е по - изгодно за теб 
" Честно казано съм леко недоверчив ако си ги поръчам така без да съм ги погледнал" - и какво си мислиш, че като купиш от някоя "въшлясала" верига ще ти дадът да погледнеш вътре какво има ли ? Това да си купиш компютър от такава верига е най - голямата глупост която човек може да свърши ...

" Честно казано съм леко недоверчив ако си ги поръчам така без да съм ги погледнал" - и какво си мислиш, че като купиш от някоя "въшлясала" верига ще ти дадът да погледнеш вътре какво има ли ? Това да си купиш компютър от такава верига е най - голямата глупост която човек може да свърши ...

It's your choice how to live !
- Respected
- Обратна връзка:
Ти най-добре ни кажи за какво ще използваш компютъра (игри, интернет и тн)...

- Respected
- Обратна връзка:
Ще го използвам за игри и да си сърфирам и интернет , да гледам филми и тн.т. Няма да е за работа.
Guardian Angel приятел недоверчив съм , защото преди време си поръчах пак от такъв подобен сайт хард диск пратката ми беше доставена и трябваше да я платя ( 4 лева) след , което я видях не беше същия хард , който поръчах и дадох още 4 да я върна и това не се е случвало веднъж. Не , че имам нещо против сайта ,който сте споменали просто има много некоректни търговци.
Guardian Angel приятел недоверчив съм , защото преди време си поръчах пак от такъв подобен сайт хард диск пратката ми беше доставена и трябваше да я платя ( 4 лева) след , което я видях не беше същия хард , който поръчах и дадох още 4 да я върна и това не се е случвало веднъж. Не , че имам нещо против сайта ,който сте споменали просто има много некоректни търговци.
- Активен
- Ник в играта: ~ wiSh ~
- Обратна връзка:
Не пише на колко херца работи рам-та, това трябва да ти говори нещо...
@Guardian виж си личното съобщение.
@Guardian виж си личното съобщение.
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
- Respected
- Обратна връзка:
Щом мислиш да го ползваш за игри и интернет, тази която съм ти предложил ще се справи с повечето нови игри. Ако искаш нещо по-добро повече пари 

- Respected
- Обратна връзка:
Благодаря много за съветите ви , ще се замисля много сериозно над това , което ми предложихте. И още един път ви благодаря.
Можете да
.
Можете да