Начало Форум Сървъри Банове Правила и Условия   »

Заглавие на темата: Правила на форума

Правилник на форума, моля прочети!

Правила на форума

Мнениеот Slackserv.com » 27 Юли 2011, 17:22

1. Писането на кирилица е задължително!
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"!
Изключения се правят за никове и специални наименувания!


2. Заглавието Ви трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н , НЕ се толерират!


3. Темата, която пускате трябва да бъде в правилният раздел!


4. Преди да пуснете дадена тема ,проверете във Моля влезте в акаутна си за да виждате линковете!!! дали вече няма подобна!


5. Сдържайте си нервите, не обиждайте когото и да било във форума (използвайте добрият тон, като по този начин не рискувате предупреждение или бан в сайта/форума ни)!


6. Забранява се използването на аватари и подписи с нецензурно ,неморално или расистко съдържание (цитати, снимки и др.), като последиците от това ще варират от предупреждение до бан от форума за минимум седмица! Правилото важи и за употребата на гореспоменатите забранени материали в постовете и теми.


7. Забранява се регистрирането на повече от 1 потребителски акаунт за едно IP!


8. Забранява се писането на всяка дума с главна буква,или изцяло писането само с главни букви[caps lock] приема се като повишаване на тон!


9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!


10. Забранени са постовете, които съдържат само offtopic и Емотикони!


11. Забранени са постове, които съдържат само и единствено "Цитат" или цитиране на даден потребител с изказване от типа "+1", само емотикони или подобни!


12. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат променяни и/или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор!


13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!


14. Забранено е постването на безсмислени коментари от рода на "Яко!", "Супер!", "xaxa" ,"Добър урок, браво", Добри са браво +1, Оценки по десетобалната система 10/10 както и псевдо-модераторство (счита се за спам)


15. Кандидат админите нямат право да пускат повече от една кандидатура на месец. Всяка следваща кандидатура ще бъде Отхвърлена или преместена в Коша без предупреждение! Ако на 3 кандидатури последователно е получил НЕ му се забранява пускането на кандидатури за 6 месеца. Всяка следваща кандидатура в горепосочения период ще се наказва с предупреждение и е възможен бан от форума заради умишлен спам. Всеки ще си носи последствията при НЕ спазване на това правило и оправдания като не съм видял или недочел или злоупотребил няма да се толерира и ще се наказва с предупреждение.


16. Забранява се използването на всякакви цинизми и подигравки (дори и не в прав текст).


17. Забранява се рекламирането на сайтове свързани със Counter-Strike или какъвто и да е друг вид сървъри за игра, нарушението води до БАН!


18. Забраняват се Теми, постове, коментари, изказвания, линкове и offtopic-ци, в които да се обсъждат/рекламират хакове свързани с игри.
Нарушено правило се наказва по преценка на Администратора/Модератора !


Екипът запазва правото да променя правилата по всяко време!
Аватар
Slackserv.com
Администратор
Администратор
Мнения: 6
Бонус точки: 0
Регистриран: 26 Мар 2009
Предупреждения: 0
Местоположение: [SlackServ]
Вашият пол е: Мъж

Мнениеот Tony Montana » 21 Юли 2014, 12:22

Edit 21:07:2014: Добавено правило:

19. Забранява се обиждането, заяждането и спаменето чрез +/- 1 репутация! При нарушение репутацията се занулява и е възможен бан с порицателна цел от форума.
You Can Talk All You Want But My Skin Is really Thick Im The Leader Of The Crowd And My Game Is Really Slick Im [blink]UNSTOPPABLE[/blink]
Изображение
Аватар
Tony Montana
Respected
Respected
Мнения: 2979
Бонус точки: 0
Регистриран: 09 Юни 2012
Предупреждения: 0
Местоположение: София
Ник в играта: Tony Montana
Скайп профил: neverland_m.j.
Вашият пол е: Мъж

Мнениеот Musti » 15 Яну 2016, 19:12

Добавено правило:

20. Забранява се даването на точки репутация(положителна или отрицателна) от рода на +1 и -1 без обоснования и аргументация.
Изображение
Musti
Respected
Respected
Мнения: 3024
Бонус точки: 0
Регистриран: 17 Дек 2013
Предупреждения: 0
Местоположение: Сливен
Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
  • { SIMILAR_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение