2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Несправедлив kick
4. Доказателство:
5. Сървър: SlackServ.com # Dust II Arena
А ти защо се обаждаш? Прочети какво е написано по-горе.DyLtwo написа:след като съвъра не е пълен и има достатъчно свободни слотове за играчите Т/КТ не мисля че е нужно да го кикваш все пак така тои върши твоята работа да наблюдава играчите а ти си играеш и ако има нещи евентуално тои ще ти съобщи ;)
Тука следва следното:Tony Montana написа:В такива случай се представя демо. Ако имаш е желателно да го представиш, а ако нямаш темата е приключена.
Вече не знам с какви думи да кажа, че се чете, преди да се говори. <-----------------Sony написа:До колкото демото вече го нямам,защото всеки рунд правех ново демо със същото име и в началото на новата карта админът ме изхвърли отново,така че това демо от няколко секунди ще е безмислено.
На снимките ясно се вижда скрола,че е последователен и в малък период.beOnewithMe написа:Напротив. Предоставил си 3 снимки. И то едната е как те питам дали правиш демо. Другата е Как ми отговаряш и на края на сюжета Как ти казвам, да влезнеш в игра, защото аз съм Specatator и преждевременно, можеше да влезнеш да играеш и да ми споменеш Кой е нарушителя, докато аз го гледам. Но ти и това не направи. Винаги, след като ми кажат, че Еди Кой си е нарушител, то те получават отговор, след като съм го прегледал.
Темата е приключена.
Да те свестя. Само в първите две е така, а на втората можеш да видиш, как е написано: [beyond] Throw: He, което значи, че в момента играя..Да ти преведа: В МОМЕНТА СЪМ КОНЦЕНТРИРАН. След като не съм видял, естествено следва 2-ро предупреждение. А то тогава Ти не ми отговори. И както казах ТЕМАТА Е ПРИКЛЮЧЕНА. Няма повече АРГУМЕНТИ. НЯМА ПОВЕЧЕ ОБВИНЕНИЯ.Sony написа:На снимките ясно се вижда скрола,че е последователен и в малък период.beOnewithMe написа:Напротив. Предоставил си 3 снимки. И то едната е как те питам дали правиш демо. Другата е Как ми отговаряш и на края на сюжета Как ти казвам, да влезнеш в игра, защото аз съм Specatator и преждевременно, можеше да влезнеш да играеш и да ми споменеш Кой е нарушителя, докато аз го гледам. Но ти и това не направи. Винаги, след като ми кажат, че Еди Кой си е нарушител, то те получават отговор, след като съм го прегледал.
Темата е приключена.
Tony Montana написа:В такива случай се представя демо. Ако имаш е желателно да го представиш, а ако нямаш темата е приключена.
На какъв Език да го напиша, не знам.Sony написа:До колкото демото вече го нямам,защото всеки рунд правех ново демо със същото име и в началото на новата карта админът ме изхвърли отново,така че това демо от няколко секунди ще е безмислено.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост