Оплакване от помощник админ

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Sony
Обратна връзка:

Оплакване от помощник админ

Мнение от Sony »

1. Nick на Админа: beyond
2. IP на Админа:
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Несправедлив kick
4. Доказателство:

Изображение
Изображение
Изображение

5. Сървър: SlackServ.com # Dust II Arena
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: beyond
Скайп профил: gucisan
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от помощник админ

Мнение от beOnewithMe »

Така. Както обичам да разтягам локуми при такива случаи.

1-во Бях те предупредил да влизаш в игра, Защото стоеше прекалено Дълго време на позиция Spectator, а ти помниш ли как ми отговори? :"Играй си играта";
2-ро Мина цяла карта, пак те предупредих. А тука идва обвинението. Аз сигурно съм бил да се ровя някъде из интернета, докато ти го си написал, защото обикновено това правя, докато чакам да дойде другият рунд. Не мога да следя абсолютно всички съобщения. Особено тея на административният чат, малко добиваш камуфлаж, че се сливат с другите + с цвета на картата;
3-то Минах Spectator, да видя на кого си "Правил" демо, защото минаха 2 карти. Тогава те предупредих. Изчаках за евентуален отговор, а ти не отговори.

И да допълня, че ме заплашваше. Ако помниш, нали? След първият Kick: "Kick-ни ме пак".

Това е от мен.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ฿£ý०ʼnÐ
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

В такива случай се представя демо. Ако имаш е желателно да го представиш, а ако нямаш темата е приключена.
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

Предполагам, че няма, защото действието се разви в 2 карти. А както Той твърди, е правил демо на друг.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sony »

Правих демо на играч,който подозирам,че използва непозволени средства и да,продължи в продължение на 1 карта + малко от втората(поради причината,че смятам,че е "on/off").Да,отговорих ти играй си играта поради простата причина,че играча,който гледах беше СМС и щеше да разбере,но после както показвам горе ти отговорих,че правя демо,това че ти не си видял е твоя грешка не моя.До колкото демото вече го нямам,защото всеки рунд правех ново демо със същото име и в началото на новата карта админът ме изхвърли отново,така че това демо от няколко секунди ще е безмислено.Доколото обвинението,че съм го заплашвал това са пълни измишльотини.При оплаквания важат доказателствата,а не думите.Моите са показани по-горе в темата,доколото админа се защитава само с думи.

П.С. В сървъра имаше към 10 човека.Предостатъчно да играят играчите без да трябва и аз да влизам и достатъчно,че да не заемам запазено място.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Unknown
Обратна връзка:

Мнение от DyLtwo »

след като съвъра не е пълен и има достатъчно свободни слотове за играчите Т/КТ не мисля че е нужно да го кикваш все пак така тои върши твоята работа да наблюдава играчите а ти си играеш и ако има нещи евентуално тои ще ти съобщи ;)
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

DyLtwo написа:след като съвъра не е пълен и има достатъчно свободни слотове за играчите Т/КТ не мисля че е нужно да го кикваш все пак така тои върши твоята работа да наблюдава играчите а ти си играеш и ако има нещи евентуално тои ще ти съобщи ;)
А ти защо се обаждаш? Прочети какво е написано по-горе.
Tony Montana написа:В такива случай се представя демо. Ако имаш е желателно да го представиш, а ако нямаш темата е приключена.
Тука следва следното:
Sony написа:До колкото демото вече го нямам,защото всеки рунд правех ново демо със същото име и в началото на новата карта админът ме изхвърли отново,така че това демо от няколко секунди ще е безмислено.
Вече не знам с какви думи да кажа, че се чете, преди да се говори. <-----------------
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sony »

При оплакване на админ се изисква доказателство.Представил съм достатъчно,а от твоя страна има само думи и прикриване зад твоя колега.Всеки греши,по добре е да си признаеш,че си сгрешил като истински админ и да продължиш.Сигурен съм,че няма да ти свалят правата,а и това не ми е целта,но това да се оправдаш по такъв начин само те кара да се осмиваш сам,като си в позиция на админ,а не обикновен играч.
Последно промяна от Sony на 26 Юли 2014, 00:39, променено общо 1 път.
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

Напротив. Предоставил си 3 снимки. И то едната е как те питам дали правиш демо. Другата е Как ми отговаряш и на края на сюжета Как ти казвам, да влезнеш в игра, защото аз съм Specatator и преждевременно, можеше да влезнеш да играеш и да ми споменеш Кой е нарушителя, докато аз го гледам. Но ти и това не направи. Винаги, след като ми кажат, че Еди Кой си е нарушител, то те получават отговор, след като съм проверил дали е Хак.
И да знаеш, това не е Оправдание, а ти ОЧЕРТАВАМ правилата. На какъв език искаш да ти го кажа?

Темата е приключена.
Последно промяна от beOnewithMe на 26 Юли 2014, 00:41, променено общо 1 път.
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sony »

beOnewithMe написа:Напротив. Предоставил си 3 снимки. И то едната е как те питам дали правиш демо. Другата е Как ми отговаряш и на края на сюжета Как ти казвам, да влезнеш в игра, защото аз съм Specatator и преждевременно, можеше да влезнеш да играеш и да ми споменеш Кой е нарушителя, докато аз го гледам. Но ти и това не направи. Винаги, след като ми кажат, че Еди Кой си е нарушител, то те получават отговор, след като съм го прегледал.

Темата е приключена.
На снимките ясно се вижда скрола,че е последователен и в малък период.
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

Sony написа:
beOnewithMe написа:Напротив. Предоставил си 3 снимки. И то едната е как те питам дали правиш демо. Другата е Как ми отговаряш и на края на сюжета Как ти казвам, да влезнеш в игра, защото аз съм Specatator и преждевременно, можеше да влезнеш да играеш и да ми споменеш Кой е нарушителя, докато аз го гледам. Но ти и това не направи. Винаги, след като ми кажат, че Еди Кой си е нарушител, то те получават отговор, след като съм го прегледал.

Темата е приключена.
На снимките ясно се вижда скрола,че е последователен и в малък период.
Да те свестя. Само в първите две е така, а на втората можеш да видиш, как е написано: [beyond] Throw: He, което значи, че в момента играя..Да ти преведа: В МОМЕНТА СЪМ КОНЦЕНТРИРАН. След като не съм видял, естествено следва 2-ро предупреждение. А то тогава Ти не ми отговори. И както казах ТЕМАТА Е ПРИКЛЮЧЕНА. Няма повече АРГУМЕНТИ. НЯМА ПОВЕЧЕ ОБВИНЕНИЯ.
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sony »

"И както казах ТЕМАТА Е ПРИКЛЮЧЕНА. Няма повече АРГУМЕНТИ. НЯМА ПОВЕЧЕ ОБВИНЕНИЯ."

Написано това от Помощник админ,който обвиненията са към него,доказва какво ти е поведението.Поведение на играч,който при получаване на админски права му се дига самочувствието.Не си ти,който казва дали темата е затворена и да реши дали си прав или не.Повече няма какво да добавя по темата други са хората,които ще решат дали си прав или не.Друго няма какво да добавя изказал съм достатъчно факти.
Аватар
Баннат
Баннат

Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

Tony Montana написа:В такива случай се представя демо. Ако имаш е желателно да го представиш, а ако нямаш темата е приключена.
Sony написа:До колкото демото вече го нямам,защото всеки рунд правех ново демо със същото име и в началото на новата карта админът ме изхвърли отново,така че това демо от няколко секунди ще е безмислено.
На какъв Език да го напиша, не знам.
  • English: Thread is closed.
  • Руски: Тема закрыта
  • Арабски: الموضوع مغلق
  • Арменски: Թեման փակված է
  • Баски: Haria itxita dago
  • Беларуски: Тэма зачынена
  • Бенгалски: থ্রেড বন্ধ হয়
  • Босненски: Tema je zatvorena
  • Виетнамски: Ðã bị đóng lại
  • Галисийски: Tema está pechado
  • Гръцки: Το θέμα είναι κλειστό
  • УРДУ: موضوع بند کر دیا ہے
  • Френски: Discussion fermée
  • Сръбски: Тема је затворена
  • Китайски: 已关闭的主题
  • Японски: スレッドが閉じている
:slap:
Офтопик:
Самочувствието ми Няма как да нарасте, още-по от права в CS. :slap: :slap: :slap:
Офтопик:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Браво, обърнахте го на дебат. Хората, които казват кое започва и кое приключва са екип банове, глобален модератор, глобален админ, главен админ. Аз казах, че е приключена темата не съм казал в чия полза!

След като играча е записвал демо и сървъра не е бил пълен не е трябвало да бъде kick-ван.

19. Забранено е стоенето Spectator, когато сървъра е почти пълен! (Не важи за Админите).
  • Наказва се с: Kick.

Точка по въпроса. Админа не е в правото си, санкции естествено няма да има защото в момента се учи. Колкото до философстването Ви в стил Проф. Вучков ще ви кажа да си квартирувате при него на четвърти километър не тук!
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”