Оплакване от админ - 420
- Баннат
Оплакване от админ - 420
1. Nick на Админа: 420
2. IP на Админа: нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: безпричинен gag повлиян от лични разстройства.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=c542509923
5. Сървър: Jb
2. IP на Админа: нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: безпричинен gag повлиян от лични разстройства.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=c542509923
5. Сървър: Jb
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ - 420
Ха-ха.. Момче, нямаш ли си работа? Пишеш простотии и после искаш да няма последици? Оплакваш се от 2 минутен гаг, който си ЗАСЛУЖИЛ? Аз не знам какво още повече да добавя.....
I'll see you soon then..

- Баннат
А с какво съм го заслужил? Прегледа ли демото или пишеш отново наизуст2
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Няма смисъл да гледам демото, след като ситуацията се разви преди има няма 5 минути и помня по каква причина те гагнах... Спри да държиш сметка на админите и да, ще те гагна щом използваш такива думи.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
ХАХАХАХАХАХАХА ЩЕ ПАДНА ПРОСТО, бях в сървъра и ти си някакъв мега смешник бе пич, псуваш и се заяждаш с абсолютно всеки, пишеш на спиндермански, как искаш да не те гагват, хахахахаха, не мога просто...
: D Лични разстройства вика... личните разстройства ги имаш ти и в това съм напълно убеден, избиваш си комплексите по цс-а, защото в живота си едно просто нищо и никой не те обича, уважава и почита. Разбираме те все пак, няма как, трябва да има и такива хора като теб

Последно промяна от HuliganaKuncho на 17 Яну 2016, 18:59, променено общо 2 пъти.
Причина: Спестявам ти предупреждението за пръв и последен път, следващият път ще го получиш.
Причина: Спестявам ти предупреждението за пръв и последен път, следващият път ще го получиш.
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Къв безпричинен гаг бе, човек? Ти 24/7 се заяждаш, толкова много хора могат да го потвърдят, а да не говорим, че и държанието ти е отвратително, че и на всичкото отгоре го правиш напълно умишлено. Само не мога да разбера какво целиш? Псуваш/обиждаш/заяждаш се --> получаваш гаг --> оплакваш се, след това какво? К'во очакваш да се случи? Да ни свалят правата на всичките админи в джейла, само защото според теб всичките НИЕ(и не говоря само за СА) сме в грешка, а точно ТИ си безгрешен и никога никакво правило не си нарушил? Е, такъв филм няма и никога няма да има. Вместо да си цъкаш играта и да си гледаш кефа, ти ще ми създаваш само интриги и ще пускаш безсмислени оплаквания. Щом ще се държиш като лапе, ще те третираме като такова.
An ugly personality destroys a pretty face.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Lucky написа:Ха-ха.. Момче, нямаш ли си работа? Пишеш простотии и после искаш да няма последици? Оплакваш се от 2 минутен гаг, който си ЗАСЛУЖИЛ? Аз не знам какво още повече да добавя.....
Малката ;* написа:Къв безпричинен гаг бе, човек? Ти 24/7 се заяждаш, толкова много хора могат да го потвърдят, а да не говорим, че и държанието ти е отвратително, че и на всичкото отгоре го правиш напълно умишлено. Само не мога да разбера какво целиш? Псуваш/обиждаш/заяждаш се --> получаваш гаг --> оплакваш се, след това какво? К'во очакваш да се случи? Да ни свалят правата на всичките админи в джейла, само защото според теб всичките НИЕ(и не говоря само за СА) сме в грешка, а точно ТИ си безгрешен и никога никакво правило не си нарушил? Е, такъв филм няма и никога няма да има. Вместо да си цъкаш играта и да си гледаш кефа, ти ще ми създаваш само интриги и ще пускаш безсмислени оплаквания. Щом ще се държиш като лапе, ще те третираме като такова.
Значи съгласен съм с 4:20 и guzeLkA.Ти откакто си в сървъра,вземаш много да си позволяваш с правата.По твоята логика трябва всички админи да сме без права.Стига си писал глупости и безмислени оплаквания във форума и си цъкай играта.
Последно промяна от Excione ツ на 17 Яну 2016, 22:44, променено общо 1 път.
Причина: Освободителите да внимават в този раздел!
Причина: Освободителите да внимават в този раздел!
- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Брат, на тебе не ти трябва 2 минутен, а много повече. Ае да не почна пак да се заяждам и аз, но прекаляваш. Постоянно държиш сметка, дириш кусури в другите, а в тебе никога. Замисли се. 

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Айде и аз да се включа. Разбирам , че се оплакваш, но честно казано прекаляваш. изгледах демото да не повярваш и тук в тази ситуация ти не си прав. и не зная само едно Защо почна да държиш сметка на админите. Вярно е , че понякои пъти грешат, но в тази ситуация си гагнат правилно. Ако имаш против мен и както искаш прави ми минуси, мен не ме интересува.
- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Използваш обидна дума -> получаваш гаг. Админа е в пълното си право да те накаже за това.
Относно @Полин, ще си позволя да ти дам един приятелски съвет: За напред спри да се заяждаш с колегите и да им държиш сметка, не влизай в излишни конфликти, играй си спокойно играта, помагай на админите и играчите ако трябва. Ще видиш с времето, че ако ти подхождаш с добро към админи/играчи, те ще ти отвърнат със същото.
Смятам темата за приключена.
Относно @Полин, ще си позволя да ти дам един приятелски съвет: За напред спри да се заяждаш с колегите и да им държиш сметка, не влизай в излишни конфликти, играй си спокойно играта, помагай на админите и играчите ако трябва. Ще видиш с времето, че ако ти подхождаш с добро към админи/играчи, те ще ти отвърнат със същото.
Смятам темата за приключена.

- Respected
Той, ако иска ще ви псува, но за тези обиди е правилно да получава наказания, които не са провокирани от вътрешната ви агресия и сексуално недоволство. Онзи ден чух един пример от Станимир:
Човека A e дете в детската градина и в неговата група се намира човека B. Човека A се оплаква от човека B, че му е счупил играчката и човека B, казва че не е вярно и че A си я е изпуснал сам. Съответно за което A е наказан под часовника и уловката и смисъла са?
Той може да ви провокира, но вие нямате право да му отвръщате на провокациите. Изобщо не ми излизайте с простотията изцепена от Musti, че каквото повикало такова се обадило, защото и вас и него ще псувам. Момент да цитирам един коментар, който искам всеки един Админ да рецитира и да го прочита преди лягате, ако иска да е действащо лице тук:
Човека A e дете в детската градина и в неговата група се намира човека B. Човека A се оплаква от човека B, че му е счупил играчката и човека B, казва че не е вярно и че A си я е изпуснал сам. Съответно за което A е наказан под часовника и уловката и смисъла са?
Той може да ви провокира, но вие нямате право да му отвръщате на провокациите. Изобщо не ми излизайте с простотията изцепена от Musti, че каквото повикало такова се обадило, защото и вас и него ще псувам. Момент да цитирам един коментар, който искам всеки един Админ да рецитира и да го прочита преди лягате, ако иска да е действащо лице тук:
1886 написа:Там кадето работя аз моя шеф ми е казал така: -Георги запомни го това от мен , в нашата работа клиента е БОГ , той е този , който ти вади хляба ти ще се съобразяваш с него и каквото и да поиска ще му го осигоряваш , ако си в лошо настроение , когато говориш с клиент ще си усмихнат , защото клиента е БОГ за нас - тези хора ни вадят хляба. И след това замълча малко и каза аз на един човек да му зема парите ще му изцедя кокалите ще му изпия кравчицата , но ще му ги взема тея пари. Та тук не е по различно представете си , че потребителите са клиентите а вие трябва да ги накарате да пускат СМС-и т.е да им земете парите. Та добри , лоши заяждат се с вас - за вас те са БОГ. Все пак на нас целта ни е ПРИХОД. Ама как да го обесня на всички като повечето и хал хабер си нямате , защото не сте работили с хораза вас е важна власта и да се чуствате недосегаеми
ей за тва свалям шапка на Кофето ( напушения
). Проумейте го това , което написах по-горе и рангове ще има за вас , тогава.
Повече хора = по голям приход = нужда от повече глобални админи , модератори и ЕБта червените няма да хванат някви от улицата а ще земат именно вас и мен
дето сме се доказали.