Имате идея за добавянето на нещо ново в сайта или просто желаете да предложите нов раздел? Тук е мястото да го споделите с нас !
Потребителски аватар
DemoLitioN
Respected
Respected
Мнения: 3264
Регистриран: 20 авг 2011, 11:46
Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Контакти:

[Предложение] Добавяне на бутон "Изтрий всички бисквитки"

Мнение от DemoLitioN » 15 апр 2018, 20:51

Предлагам да се добави бутон "Изтрий всички бисквитки на форума" в Board Index. Мисля, че ще бъде полезно, тъй като се събира доста кеш след като си разглеждал различните раздели и след известно време се налага да се чисти Историята на браузъра. По подразбиране го има този бутон, не знам защо е бил премахнат.

Изображение
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека

Потребителски аватар
nStoyanov
Администратор
Администратор
Мнения: 790
Регистриран: 26 юли 2011, 22:16
Ник в играта: asddd
Вашият пол е: Мъж
Контакти:

Re: [Предложение] Добавяне на бутон "Изтрий всички бисквитки

Мнение от nStoyanov » 16 апр 2018, 23:58

Този бутон сме го нямали, не е бил махан... Ако ми го намерите как да го добавя, тоест към какъв линк отива, ще го добавя.
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!

Потребителски аватар
Undisputed
Модератор раздел "Развлечения"
Модератор раздел "Развлечения"
Мнения: 62
Регистриран: 31 авг 2017, 14:59
Ник в играта: Undisputed
Вашият пол е: Мъж
Контакти:

Мнение от Undisputed » 17 апр 2018, 01:46

nStoyanov написа:Този бутон сме го нямали, не е бил махан... Ако ми го намерите как да го добавя, тоест към какъв линк отива, ще го добавя.
Трябва да е това?

Файл > overall_footer.html

Код: Избери всички

<!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a> &bull; <!-- ENDIF -->
Офтопик:
Всъщност вашият дизайн май никога е нямал този бутон - просто така е направен :D Иначе на версии <3.1 трябва да го има, убеден съм.
Недей дочаква и зори,
Върви ори, ори, ори...
Като няма прокопсия,
Плюл съм в тази орисия!


Пейо Яворов

Потребителски аватар
DemoLitioN
Respected
Respected
Мнения: 3264
Регистриран: 20 авг 2011, 11:46
Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Контакти:

Мнение от DemoLitioN » 29 апр 2018, 22:09

Това е кода и за останалите неща..

Код: Избери всички

<li class="rightside"><!-- IF U_TEAM --><a href="{U_TEAM}">{L_THE_TEAM}</a> &bull; <!-- ENDIF --><!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a> &bull; <!-- ENDIF -->{S_TIMEZONE}</li>
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека

Потребителски аватар
Nixe
Екип Скриптъри
Екип Скриптъри
Мнения: 277
Регистриран: 09 ное 2017, 14:25
Ник в играта: Extreme
Скайп профил: live:nixe21
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Antwerpen, Belgium
Контакти:

Мнение от Nixe » 01 май 2018, 21:53

1. В phpBB 3.0 това го няма!
2. Темплейтната структура на 3.0 и 3.1 / 2 е друга ( кодовете няма да са от полза който сте дали )
3. Проверката за user / bot не е същата.
4. {L_DELETE_COOKIES} за пример това е връзка която трябва да има дефиниция в php файл който да води до JavaScript кода който изчиства кеша!

Това което сте дали е просто структурата и връзката с php / Js и ако се сложи ще даде грешка и форума няма да се визуализира.

+ Да провери някой Администратор дали в 3.0 го има това за Auto Prune Cache което ще прави същото което и бутона.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост