Начало Форум Сървъри Банове Правила и Условия   »

Заглавие на темата: [Предложение] Добавяне на бутон "Изтрий всички бисквитки"

Имате идея за добавянето на нещо ново в сайта или просто желаете да предложите нов раздел? Тук е мястото да го споделите с нас !

[Предложение] Добавяне на бутон "Изтрий всички бисквитки"

Мнениеот DemoLitioN » 15 Апр 2018, 20:51

Предлагам да се добави бутон "Изтрий всички бисквитки на форума" в Board Index. Мисля, че ще бъде полезно, тъй като се събира доста кеш след като си разглеждал различните раздели и след известно време се налага да се чисти Историята на браузъра. По подразбиране го има този бутон, не знам защо е бил премахнат.

Изображение
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
DemoLitioN
Respected
Respected
Мнения: 3276
Бонус точки: 0
Регистриран: 20 Авг 2011
Предупреждения: 0
Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 487

Мнениеот nStoyanov » 16 Апр 2018, 23:58

Този бутон сме го нямали, не е бил махан... Ако ми го намерите как да го добавя, тоест към какъв линк отива, ще го добавя.
Ако искаш да си умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш,
спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш!
Аватар
nStoyanov
Администратор
Администратор
Мнения: 791
Бонус точки: 7
Регистриран: 26 Юли 2011
Предупреждения: 0
Ник в играта: asddd
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 139

Мнениеот Undisputed » 17 Апр 2018, 01:46

nStoyanov написа:Този бутон сме го нямали, не е бил махан... Ако ми го намерите как да го добавя, тоест към какъв линк отива, ще го добавя.


Трябва да е това?

Файл > overall_footer.html

Код: Избери целия код
<!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a> &bull; <!-- ENDIF -->


Офтопик:
Всъщност вашият дизайн май никога е нямал този бутон - просто така е направен :D Иначе на версии <3.1 трябва да го има, убеден съм.
Недей дочаква и зори,
Върви ори, ори, ори...
Като няма прокопсия,
Плюл съм в тази орисия!


Пейо Яворов
Аватар
Undisputed
Respected
Respected
Мнения: 63
Бонус точки: 0
Регистриран: 31 Авг 2017
Предупреждения: 0
Ник в играта: Undisputed
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 57

Мнениеот DemoLitioN » 29 Апр 2018, 22:09

Това е кода и за останалите неща..
Код: Избери целия код
<li class="rightside"><!-- IF U_TEAM --><a href="{U_TEAM}">{L_THE_TEAM}</a> &bull; <!-- ENDIF --><!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a> &bull; <!-- ENDIF -->{S_TIMEZONE}</li>
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
DemoLitioN
Respected
Respected
Мнения: 3276
Бонус точки: 0
Регистриран: 20 Авг 2011
Предупреждения: 0
Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 487

Мнениеот Nixe » 01 Май 2018, 21:53

1. В phpBB 3.0 това го няма!
2. Темплейтната структура на 3.0 и 3.1 / 2 е друга ( кодовете няма да са от полза който сте дали )
3. Проверката за user / bot не е същата.
4. {L_DELETE_COOKIES} за пример това е връзка която трябва да има дефиниция в php файл който да води до JavaScript кода който изчиства кеша!

Това което сте дали е просто структурата и връзката с php / Js и ако се сложи ще даде грешка и форума няма да се визуализира.

+ Да провери някой Администратор дали в 3.0 го има това за Auto Prune Cache което ще прави същото което и бутона.
Аватар
Nixe
Активен
Активен
Мнения: 274
Бонус точки: 0
Регистриран: 09 Ное 2017
Предупреждения: 0
Местоположение: Antwerpen, Belgium
Ник в играта: Psych0_91
Скайп профил: live:nixe21
Вашият пол е: Мъж
Репутация: 26
  • { SIMILAR_TOPICS }
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение