Начало Форум Сървъри Банове Правила и Условия   »

Slackserv.com - Условия за ползване

Достъпвайки “Slackserv.com” (наричан по-долу “ние”, “нас”, “наш”, “Slackserv.com”, “http://www.slackserv.com/forum”), Вие се съгласявате да бъдете правно обвързани от следните условия. Ако не сте съгласни да бъдете правно обвързани от всяко едно условие, тогава моля не влизайте и/или не използвайте “Slackserv.com”. Ние запазваме правото си да променяме тези условия по всяко време и ще направим всичко по силите си да Ви държим информирани, макар че би било разумно да ги преглеждате сами отвреме навреме, тъй като продължавайки да използвате “Slackserv.com” след като са направени промени означава, че сте съгласни да бъдете правно обвързани от всяка актуализация и/или промяна.

Въпреки че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не публикувате никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите на страната, в която живеете, страната, в която се хоства “Slackserv.com” или Международния Закон. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик в случай, че го изискат от нас). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на “Slackserv.com” имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето одобрение, “Slackserv.com” не носи отговорност за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до компрометиране на данните.

Всяко отделно лице има правото да притежава и използва не повече от ЕДИН (1) потребителски акаунт.
Неспазването на това условие може да доведе до загуба на достъпа до част от или всички Ваши акаунти, както и достъп до “Slackserv.com” като цяло.


Върни се към страницата за вход